NAROČILO PREVZEMA POKOJNIKA:

Izvede se s telefonskim klicem na številki 041 665 191 ali 040 775 287 ter sočasno opozorite, če je imel pokojni kakršnekoli znake okužbe oziroma je umrl zaradi koronavirusa.

 

UREJANJE DOKUMENTACIJE IN NAROČANJE POGREBOV:

Izmenjava podatkov in informacij naj po večini še vedno  poteka preko telefona. Zdrav svojec bo lahko dokumente uredil skladno z navodili zaposlenega.

 

DELOVNI ČAS POGREBNE DEJAVNOSTI je vsak delovnik od 7h do 15h (po dogovoru z zaposlenim)

 

NAVODILA ZA VSE OBISKOVALCE POSLOVNE STAVBE KOMUNALE RIBNICA:

Vstop v poslovno stavbo je dovoljen samo zdravim osebam. Pri vstopu v stavbo si razkužite roke in uporabljajte zaščitno masko, ki jo prinesete s seboj. V upravni stavbi je nujno upoštevanje razdalje med posameznimi osebami minimalno 2m, v pisarne vstopate posamično.

 

IZVEDBA POGREBNE SLOVESNOSTI:

Na podlagi Odloka o začasni splošni omejitvi zbiranja ljudi na javnih krajih in mestih v RS (Uradni list RS, št. 69/2020) je na javnih krajih in mestih dovoljeno zbiranje do največ 50 oseb. Ob tem je potrebno še vedno upoštevati vsa higienska priporočila NIJZ za pre­prečevanja okužbe z virusom COVID 19.

V zaprtem javnem prostoru je obvezna uporaba zaščitne maske (šal, ruta,…). Pomembno je tudi upoštevanje ohranjanja varne razdalje do drugih oseb oz. drugih skupin ter da vse poteka brez stikov – tudi brez izrekanje sožalja z rokovanjem.

 
 
 
 
 

©2012 Komunala Ribnica | izdelava MaNiS