Uporabnike Zbirnega centra Goriča vas in Zbirnega centra Mali Log obveščamo, da bosta zbirna centra od četrtka, 16.4.2020 odprta po ustaljenem urniku.

Upravna stavba Komunale Ribnica, ostaja do nadaljnjega zaprta. Za dodatne informacije in nujne primere nas lahko pokličete na telefonske številke 01/ 8359 080 ali GSM 031 758 717 ali nam pišete  na elektronski naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Navodila za stranke zbirnega centra

Uporabnike pozivamo, da si ob vstopu v zbirni center razkužijo roke in uporabljajo zaščitno masko, ki jo prinesejo s seboj.

Brez zaščitnih sredstev vstop ne bo mogoč.

Vstop v zbirni center je dovoljen samo zdravim osebam.

V zbirni center se vstopa posamično eden po eden, ostali morajo počakati pred točko označeno na dvorišču Komunale Ribnica. Ko stranka spelje iz pred vrat zbirnega centra, se pred vrata zbirnega centra pripelje stranka, ki je naslednja v vrsti.

V zbirnem centru in pred njim je potrebno upoštevati priporočeno razdaljo, minimalno 2m do drugih uporabnikov in do naših zaposlenih.

Zaradi zmanjševanja možnosti prenosa okužb, stranka sama razlaga pripeljane odpadke v zbirnem centru, zaposleni delavec podjetja, jo pri tem usmerja.

Zaradi zmanjševanja vrste in čim krajšega zadrževanja v zbirnem centru vas pozivamo, da pripeljete odpadke že sortirane.

 
 
 
 
 

©2012 Komunala Ribnica | izdelava MaNiS